Így lesz fantasztikus profilod a Tinderen

A legütősebb Tinder profilok azonnal megragadják a figyelmet, kulcsfontosságú infókat tartalmaznak rólad, és rögvest jobbra húzzák őket. Íme pár hasznos trükk, hogy neked is lenyűgöző profilod lehessen.

Légy világos és tömör!

A Tinder nem az a platform, ahol bő lére kell ereszteni a mondandódat, mert senki nem vesztegeti az idejét a túl hosszú életrajzokra. Fogd rövidre a bemutatkozást (max. 500 karakter), és szorítkozz csak pár tényre vagy érdekességre magaddal kapcsolatban! És persze ne felejtsd el közölni, milyen kapcsolatot keresel pontosan!

Keress rád jellemző szavakat!

Egy szó néha többet mond rólad, mint hinnéd. Ha ránéznek a profilodra, akkor az olyan lényegre törő szavak, mint: hobbi kertész, őrült maratonista vagy lelkes könyvtárlátogató azonnal megmutatják, ki is vagy valójában.

Kérdezz!

Rejts el a profilodban egy vicces vagy aranyos kvízkérdést! Ezzel felkeltheted az érdeklődést, és a másik félnek is könnyebb lesz elkezdeni egy beszélgetést veled (pl. Milyen a tökéletes randi? Mi volt a legizgalmasabb élmény, amit valaha átéltél?)

Készíts profi képeket!

Ugye tisztában vagy vele, hogy a Tinderen csak a másodperc töredéke áll rendelkezésedre, hogy felhívd magadra a figyelmet? Készíts 4-6 különböző kiváló minőségű képet lehetőleg szabadtérben, természetes fényben!

Mosolyogj!

A Tinder statisztikái azt mutatják, hogy – különösen a női felhasználók esetében – 14 százalékkal nagyobb az esélye a jobbra csúsztatásnak, ha mosolyognak. A férfiak közül azok a legkapósabbak, akik titokzatosnak tűnnek a profilképeken (pl. kissé félrenéznek és nem, vagy csak szolidan mosolyognak).

Tegyél fel videót magadról

A Tinder felhasználók többsége pasztell és fekete ruhákat visel a képeink. Ha ki akarsz tűnni közülük, akkor légy színes, és ne felejts el videót is feltölteni magadról! A Z generáció párkeresőinek több mint a fele szerint a képek már idejétmúltak, és sokkal könnyebb egy videóval megmutatni, hogy kik is vagyunk valójában.

Kapcsold össze a profilodat az Instagram-fiókoddal

A Tinder lehetővé teszi, hogy összekapcsolódj az Insta fiókoddal, több tucatnyi klassz és egyedi fényképpel pedig sikeresen növelheted a bizalmat és az érdeklődést is a profilod iránt!

Ne feledd! A legvonzóbb és legnyerőbb Insta fotók arra csábítják a kívülállókat, hogy megismerkedhessenek veled, és mihamarabb részeseivé válhassanak annak a különleges világnak, amiről a képeid árulkodnak.

Kerüld a kényes infókat

Ne írj semmit, ami mások számára sértő vagy bántó tartalom lehet! Kerüld a politikai és vallási utalásokat, hanyagold a nő- vagy férfigyűlölő megjegyzéseket.

Ne légy arrogáns

Szeretjük a magabiztos embereket, de ne keverd össze a határozottságot az arroganciával!  Ne villogj a pénzeddel, drága ékszerekkel vagy autókkal, és a félmeztelen szelfik sem nyerők!

Dobd le az atombombát

A legjobb profilok lazán elhajítják a tuti tippeket és szabályokat, és pont emiatt működnek!

Ne félj szokatlan, váratlan és vicces lenni! Ez – bár kockázatosnak tűnik első hallásra – sokszor mégis bejön, hiszen üdítő kivétel leszel a sok sablonprofil között!

Ellenőrizd a helyesírást és a nyelvtant

Ne kockáztass! A Tinderen is bőven akadnak nyelvtannácik, akik azonnal balra csúsztatnak, ha egy igénytelenül összerakott, helyesírási hibáktól hemzsegő profilra akadnak.

További tippek az a társkereső profilod javításához

Ha ez nem lenne elég, ezzel a 10 tippel javíthatod a bármelyik társkeresőn az esélyeidet a pártalásra.

Egy őszinte vélemény a Tinderről

Természetesen kipróbáltuk, és írtunk egy Tinder vélemény cikket. Olvasd el, mert sok izgalmas részletet megtudhatsz az egyik legnépszerűbb randi appról. Legyél ellenállhatatlan, mutasd meg azt az oldalad, amitől bomlanak majd utánad.

További társkereső applikációk amikkel próbálkozhatsz

Ha nem jönne be a Tinder, a legjobb társkereső app cikkünkben megismerheted a szóba jöhető alternatívákat. Kipróbáltunk tucatnyi randi appot, rendszereztük őket a legfontosabb szempontok alapján és a számunkra, Magyarországon legjobban működőket be is mutatjuk.