Viszony.hu társkereső vélemény

A Viszony.hu egy diszkrét viszonykereső alkalmazás, ahol elsősorban párkapcsolatban vagy házasságban élők keresik alkalmi vagy rendszeres partnerüket. Ha neked megfelel ez a fajta kapcsolat, akkor ez a legjobb oldal amit választhatsz.

Viszony.hu összesítő vélemény

Előnyök:
  •  Diszkrét és titkos partnerkeresés
  •  Ellenőrzött adatlapok
  •  Gyors ügyfélszolgálat
Hátrányok:
  •  A profil kitöltés nem elég részletes
  •  Csak előfizetőként tudsz részletes keresőt használni
  •  Játékos tesztek, ismerkedési lehetőségek hiánya

Kinek ajánlom a Viszony.hu-t?

Akik kalandoznának, szexpartnert keresnek

A viszony.hu elsősorban azoknak a társkeresője, akik egy lazább, kötetlenebb kapcsolatra vágynak, és szexuális határaik felfedezéséhez keresnek partnert. Ez a virtuális találkahely ideális terepe a titkos kis flörtöknek, a komfortzónájukat elhagyó, még bizonytalan társkeresőknek, akik szeretnék szexuális életüket felpezsdíteni, vagy meglévő kapcsolatuk mellett másfelé is kalandozni.

TIPP: Ha csak simán szexpartnert keresel, akkor a Szexrandi számodra jobb megoldás lehet, vagy nézd meg az alkalmi partner kereső oldalak toplistáját.

Itt bátran szabadjára engedheted képzelőerődet és kimondhatod legtitkosabb vágyaidat, az oldal diszkréciójának hála pedig alkalmi és állandó szexpartnert is találhatsz magadnak.

Nyugi! Itt tényleg nem kell feszengened, hiszen itt mindannyian egy hajóban eveztek.

Az ide regisztrálók nem feltétlenül akarják megszakítani a már meglévő párkapcsolatukat, de szeretnének kiteljesedni szexualitásukban, és nem gondolják azt, hogy erotikus fantáziáikat rejtegetni vagy szégyellni kell.

Ehhez kínál maximálisan diszkrét és titkos felületet a viszony.hu, ahol nyíltan felvállalhatod magad, elmondhatod, miket csinálnál szívesen, mert senki nem fog rossz szemmel nézni rád.

Akik társaságra vágynak

Persze azért ne hidd, hogy minden a szexről szól ezen az oldalon! Sokan vannak itt olyanok, akik egyszerűen csak arra vágynak, hogy valaki meghallgassa őket.

Ha tehát csak egy kötetlen virtuális viszonyra vágysz, vagy egyszerűen jó lenne beszélgetni, ismerkedni valakivel, akkor is érdemes regisztrálnod.

Akik elköteleződnének

Mielőtt azt gondolnád, hogy a viszony.hu csak a félrelépni vágyó házasoknak szól, gyorsan elmondom, hogy akár komoly kapcsolat reményében is beregisztrálhatsz ide! Tudtad, hogy az oldal felhasználóinak 53 százaléka egyedülálló?

Kit tudja…simán elképzelhető, hogy ebben a felszabadult közegben és titkos búvóhelyen bukkantok egymásra a nagy Ő-vel!

Akiknek a párkapcsolata vérfrissítésre szorul

Lehet, hogy párkapcsolatban élő vagy házas emberként most kissé kényelmetlenül érzed magad, miközben ezeket a sorokat olvasod. Pedig nem ördögtől való gondolat, hogy épp egy izgalmakkal teli, új kapcsolat visz szenvedélyt az életedbe, és fűti fel megfáradt kapcsolatodat.

Miért ne tehetnél egy próbát? A viszony.hu a diszkrét szerető keresője a titkos viszonyok fellegvára, ahol új impulzusokat kaphatsz, és ahol otthonosan fogod magad érezni.

Viszony.hu társkereső közössége

Hamar megtapasztalod, hogy ezen a társkeresőn tényleg egy laza, fesztelen közösségbe fogsz érkezni, ahol nem kell a prüdériától és a társadalmi elvárásoktól tartanod. Itt bátran szabadjára engedheted a fantáziádat, megoszthatod a másikkal legféltettebb titkaidat és vágyaidat. Szerintem már az első üzenetváltások során te magad is rögtön érezni fogod ezt a fesztelenséget, de ennek a közegnek a hangulatát jól tükrözik azok az intim történetek is, amelyeket a felhasználók megosztanak egymással az oldalon.

A viszony.hu-n több, mint 140 ezer felhasználó regisztrált már be, akinek közel fele (47 százalék) valamilyen párkapcsolati formában él. Érdekesség, hogy az oldalt 75 százalékban a férfiak uralják – úgy tűnik, a pikáns kalandok és titkos kapcsolatok világa egyelőre őket vonzza leginkább.

Ami még fontos infó, hogy erre a társkeresőre csak 18 éves kortól lehet regisztrálni.

Viszony.hu ingyenes verzió

Az oldalra ingyenesen regisztrálhatsz fel, illetve szabadon kitöltheted az adatlapodat. Ezután szétnézhetsz a társkeresők között, küldhetsz SMS-t bárkinek (bár ezért némi felárat kell fizetned), és levelet is fogadhatsz. Üzenetet azonban csak a prémium előfizetéssel rendelkező tagoknak tudsz küldeni, és a fényképeket sem tudod teljes nagyságban megnézni. De van itt egy még bosszantóbb dolog.

Sajnos az ingyenesen regisztrálóknak szinte használhatatlan az oldal keresője, mert az igazán releváns szűrőfeltételeket csak a fizetős csomagban kaphatják meg.

Mindent összevetve: meglehetősen korlátozottan tudod csak használni a viszony.hu társkereső ingyenes verzióját.

A társkereső használata

Viszony.hu regisztráció

Erre a társkeresőre csak email-es regisztrációval juthatsz fel: ehhez első körben mindössze pár adatot kell megadnod (becenév, nemed, kit keresel), majd egy rövid bemutatkozást és a fiókod aktiválást követően máris kitöltheted a profilodat. Az egész procedúra nem lesz több 5 percnél.

Bevallom, némileg meglepett, hogy a személyazonosságomat senki sem bolygatta, pedig mégiscsak egy intim tematikájú társkeresőről van szó, ahová ezek szerint játszi könnyedséggel bejuthatnak akár kiskorúak is.

A regisztrációkor megadott adatokat egyébként a későbbiekben is módosíthatod a bal oldalon található a „Profilom” menün belül az „adataim” és „jellemzésem” almenükben.

Viszony.hu profil

A regisztráció aktiválása után már csak a lakhelyed és születési adataidra lesz szükség, majd megadhatod azt is, hogy milyen típusú viszonyt keresgélsz ezen társkeresőn. A flörttől, az intim, szexuális kalandokon át a komolyabb kapcsolatig terjed a skála, ami állandó és alkalmi jellegű opciót is tartalmaz.

Ha sikerült kiválasztani a hozzád legközelebb álló alternatívákat, akkor jöhet a részletes profilkitöltés, ahol ötféle szempont mentén tudod megadni a legfontosabb tudnivalókat.

Az adatok fül alatt az alapvető adataidat, illetve a külsőddel, valamint a háttereddel, szokásaiddal kapcsolatos tudnivalókat kell némileg részletezned. Szerintem ez utóbbi két terület az, amivel sok-sok izgalmas dolgot árulhatnánk el legtitkosabb énünkről, a viszony.hu azonban csalódást keltően kevés dologra kérdez rá.

Sajnos a „Jellemzésed” menüpontban sem lesz több lehetőséged kibontakozni. Itt az egyetlen extra elem a hálóruházatodat és hálószobádat firtató kérdés, ami édeskevés ahhoz, hogy különleges infók is kiderüljenek rólad.

Jópofa viszont a bemutatkozó címsor, amivel felkeltheted egy kissé a figyelmet (ehhez kapsz egyébként javaslatokat is az oldaltól). Ez a rész a régi társkereső újsághirdetések világát idézi fel, de összességében sajnos nem kárpótol a szegényes adatlapért.

Szintén lehangolóan semmitmondó infókra kérdez rá az „Akit keresek” űrlap: a kötelező alapadatokon túl (lakhely, kor, testi adottságok, családi állapot és iskolai végzettség) ugyanis megelégszik a dohányzást és alkoholfogyasztást érintő kettő darab kérdéssel. Ne már! Attól tartok, ez a nyúlfarknyi jellemzés kevés lesz ahhoz, hogy megtaláld az ideális partnert magadnak.

Az adatlapodon feltöltheted a fotóidat és titkos fotóidat; végül pedig beállíthatod, hogy miről szeretnél értesítőt kapni a privát email fiókodba, továbbá itt kezelheted az elmentett kereséseidet is.

Társkeresés

Sajnálom, de le foglak törni: a kereső felülettel szerintem nem leszel elégedett több ok miatt sem. Ha ingyenes felhasználó vagy, akkor még az elvárható minimumot sem kapod meg.

Mindössze egy meglehetősen szűkített kereső áll a rendelkezésedre, amivel hatféle alapadatra tudsz szűrni (Pl. kor, nem, megye, ki van online, fényképes adatlapok), illetve a szabadszavas keresés adhat még némi támpontot. Jó lenne, ha legalább a pontosabb (városra vagy hatósugárra szűkített) lokációalapú keresésben támogatna az oldal, de itt maximum a szabadszavas keresőbe beütve tudsz tájékozódni. Ha kapsz egyáltalán találatot…

Elvileg rákereshetsz azokra is, akikhez passzolsz, de úgy tűnik, hiába töltöd ki részletesen az adatlapodat, simán előfordulhat, hogy egy ekkora felhasználóbázisból sem kapsz egyetlen találatot sem. Legalábbis, ha csak a szűkített keresőre támaszkodsz. Persze ennek egyik oka az is lehet, hogy sok regisztrálónak meglehetősen hiányosak az adatlapjai, így azt sem konkretizálják pontosan, kit keresnek.

Nincs mese, vagy felveszed a kapcsolatot a kiszemelt partnerekkel, és üzenetben próbálsz meg ismerkedni, vagy marad az oldal bővített keresője és a vele együtt járó további tíz szűrőfeltétel. Természetesen mind az üzenetváltás, mind a bővített keresési opció előfizetéshez kötött.

Kapcsolatteremtés

A kapcsolatteremtésre elsősorban az üzenetírás ad lehetőséget, amit viszont az előfizetésed típusa fog befolyásolni.

A legkényelmesebb, korlátlan üzenetírást és üzenetfogadást egyedül a Prémium előfizetők számára biztosítja az oldal, míg Standard előfizetőként szintén bárkinek tudsz levelet írni, de csak az előfizetéssel rendelkezők tudnak válaszolni számodra.

Amennyiben maradsz az ingyenes tagságnál, akkor csak a Prémium előfizetéssel rendelkező társkeresőkkel tudsz kapcsolatba lépni, míg neked bárki írhat. Ilyenkor persze – bár a felhasználási feltételek tiltják –, előszeretettel adják meg a prémium tagok privát elérhetőségeiket.

Jó hír viszont, hogy SMS-üzenetet mindenkinek írhatsz előfizetéstől függetlenül, igaz, ezért muszáj lesz kinyitni a pénztárcádat. Az SMS-üzenetet egyébként belső levélben, vagy – ha megadta az illető a telefonszámát –, akkor SMS-ben is elküldik számára. Feladóként pedig – a maximális tapintatosságot szem előtt tartva –a publikus azonosító számod fog csak megjelenni.

A viszony.hu legütősebb kártyája a videochat lehetősége lenne, amihez elvileg diszkrét „Videochat jelzőhangok némítás” funkciót is biztosít az oldal. Sajnos azonban ez a funkció csak elméletben elérhető az oldalon, valójában nincs rá lehetőség.

A felsoroltakon felül a szimpátiádat kifejezheted azzal is, hogy kedveled a kiszemelted profilját – de ezzel ki is merültek a kapcsolatteremtési lehetőségeid ezen az oldalon.

Használhatóság

Szimpatikus az oldalban, hogy nem bonyolítja túl a dolgokat: alapvetően szellős, könnyen átfutható, felhasználóbarát társkeresőről van szó. Bár vannak reklámok, de nem zavaróak egyáltalán.

A profilodat a felső sávban található dobozból azonnal elérheted, és itt láthatod a legfontosabb infókat és statisztikákat (az üzeneteid számáról, hogy hányan láttak, kik kedveltek stb.).

A jobb oldali sávban találod a gyorskereső funkciót, itt csekkolhatod az új üzeneteidet is, illetve alatta olvashatod a felhasználók legújabb erotikus történeteit.

Ahogy a többi társkereső esetében is megszokhattad, a középső, központi felületen kapod a kínálatot, különféle szempontok szerint csoportosítva: prémium tagok, az új képeket feltöltők, a legújabb tagok; azok, akik épp elérhetőek online, illetve a legnépszerűbb felhasználók is kaptak egy dobozt. Ez a rész kissé kaotikusnak tűnik, és a mini fényképek alapján szinte lehetetlen azonnal leválogatni a szóba jöhető partnereket. Érdemesebb egyből a részletes keresőre kattintani, és itt nézgelődni tovább.

Itt már kétféle elrendezésben is bedobja neked az oldal a találatokat, bár – mivel a regisztrálók többsége fénykép nélkül van jelen ezen a felületen – így egy idő után olyan érzésed lesz, mintha tűt keresnél a szénakazalban.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy érthető módon, nagyon sokszor az adatlapok sem árulnak el sok infót a partnerről. Érdemes tehát mihamarabb felvenni a kapcsolatot azokkal, akiket kinéztél magadnak, hogy levelezés, üzenetküldés formájában jobban megismerhessétek egymást. Praktikus segítség, hogy kis lakattal jelzik az adatlapon, ha az illetőnek nem tudsz üzenetet írni (csak ha előfizetővé válsz).

Az oldal használatakor a legnagyobb fejtörést a videochat okozta, amit – bár beállíthatsz az oldalon –, hosszas nyomozómunka után sem találtam meg. Végül az ügyfélszolgálat felvilágosított, hogy ez a funkció valójában elérhetetlen.

Okos ötlet viszont a hibernálás lehetősége, amivel átmenetileg felfüggesztheted a tagságodat a társkeresőn, vagyis adatlapod láthatatlan lesz mások számára, de az előfizetésed aktívan megmarad, és a következő belépéskor újra tudod használni az oldalt.

Viszony.hu árak – a viszonykereső ár/érték aránya

Az oldal kétféle előfizetési alternatívát kínál, és mindkettőt háromféle csomagban vásárolhatod meg (1, 3 és 12 hónapra szóló előfizetések). A legnagyobb kedvezményt a 12 hónapos előfizetés nyújtja, és ez egy valóban egy nagyon barátságos árat jelent számodra.

A szerényebb keretekkel gazdálkodó felhasználóknak a kevesebb extra funkciót kínáló Standard csomagot ajánlom, míg az összes prémium funkciót a Prémium tagsággal zsebelheted be.

Őszinte leszek azonban veled: amikor átfutottam azokat a plusz funkciókat, amelyekért fizetnem kell, az az érzésem támadt, hogy ár/érték arányban mégsem vagyok elégedett. A kötelező alapokon túl ugyanis nem kapok különösebb extrákat a viszony.hu-n, és felhasználóként sem érzek késztetést, hogy újra és újra visszatérjek. Hiányzik a csábító faktor.

Prémium funkciók

A viszony.hu-n érdemes mihamarabb előfizetővé válnod, mert enélkül gyakorlatilag meg lesz kötve a kezed, és bajosan fogod kiválasztani a tökéletes szeretőt. Ehhez kétféle csomagot kínál az oldal, amelyet bankkártyával, mobilvásárlással, csekkes befizetéssel és utalással egyaránt kiegyenlíthetsz. Mutatom őket!

Prémium csomag

Ha előfizetsz erre a csomagra, nagyjából 10-féle szolgáltatást zsebelhetsz be az alapfunkciók mellett.

Itt elsőként a korlátlan üzenetírást és fogadást emelném ki, ami azért fontos, mert csak ezzel a csomaggal biztosított számodra, hogy az előfizetéssel nem rendelkezők is írhassanak neked levelet.

A Prémium tagság másik előnye, hogy az adatlapon található fotókat (a titkosakat is) nagyban megnézheted, és azt is megtudhatod, ki nézte meg a profilodat, illetve ki kedvelt téged.

Ha a minden részletre kiterjedő keresőfelületet akarod használni, szintén Prémium tagságra kell váltanod, mint ahogy a VIP szekcióba is ez az előfizetés lesz a belépő (Ez utóbbi kiemelést jelent az oldal felhasználói közül).
Fontos kényelmi funkció, hogy átirányíthatod a leveleidet saját postafiókodba, akárcsak a diszkrét mód, ami garantálja az anonimitást és csendes szemlélődést az oldalon.

Figyelj rá, hogy a Prémium előfizetések mobilvásárlással vagy bankkártyával fizetve automatikusan megújulnak az aktuális előfizetési időszak utolsó napján!

Standard csomag

Ez az előfizetés egy középutas megoldás az ingyenes és a Prémium csomag között, ami viszonylag szolid áron kínál fel néhány funkciót.

Ez az előfizetés a Prémium csomag valamennyi elemét tartalmazza, de a beérkező leveleket nem tudod átirányítani a privát email címedre, nem kapsz listás kiemelést, és sajnos az előfizetéssel nem rendelkezők sem tudnak neked írni.

Egyedi funkciók

Az oldal egyik legegyedibb funkciója a titkos történetek – ezek olyan erotikus kalandok, intim sztorik, amelyeket a felhasználók osztanak meg egymással az oldalon. Nagyjából úgy képzeld el, mint egy klasszikus történetmesélő platformot (Wattpad), ahol bárki közkinccsé teheti erotikus tartalmú írásait.

A másik szuper funkció a diszkrét mód, ami lehetővé teszi, hogy anonim módon mozoghass az oldalon, és a titkod valóban titok maradhasson.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálattal email-ben tudod felvenni a kapcsolatot, ezt megteheted akár közvetlenül az oldalról is egy űrlapon keresztül. A válaszadás 24 órán belül megtörténik az általad megadott privát e-mail címre (A hétvégi időszakban és ünnepnapokon ez hosszabb időt is igénybe vehet). Tapasztalataim szerint egy nem túl bonyolult probléma esetén 1-2 órán belül már reagálnak.

Az oldalon személyes ügyfélszolgálat, illetve chat nem áll rendelkezésre.

Biztonság

Egy ilyen specifikus társkereső esetében kiemelten fontos a biztonság és a diszkréció. Ezért is megnyugtató infó, hogy a viszony.hu is elfogadta magára nézve az Online Társkereső Szolgáltatások Etikai Kódexét, ami garantálja, hogy adataiddal nem fognak visszaélni, és személyiségi jogaidnak védelme is biztosított. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást kapsz az Adatvédelem oldalon és az ÁSZF-ben. A diszkréció egyébként olyan kis részletekben is tetten érhető, hogy előfizetés esetén a bankszámlakivonatodon egy teljesen semleges webáruház neve fog majd szerepelni.

Ennek tükrében kissé különös számomra, hogy regisztráció során mindössze egy email hitelesítés van, vagyis minden különösebb szűrőrendszer nélkül, akár agy 18 éven aluli is becsekkolhat erre a társkeresőre.

Jó hír viszont, hogy az oldalon szigorú ellenőrzés zajlik, vagyis az adatlapodon történő mindennemű változtatást moderálni fognak.

Hátrányok

A legnagyobb probléma ezzel az oldallal, hogy előfizetés nélkül szinte egy tapodtat sem mozdulhatsz. Az üzenetíráshoz és a tisztességes keresőfelület használatához már eleve szükséged lesz a fizetős csomagra, de a fényképnézegetés vagy a diszkrét mód is pénzbe kerül.

Az ár/érték arány sem tükrözi azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az oldaltól remélhetsz. Kissé fantáziátlan, sőt meg merem kockáztatni, unalmas a felület. Bár egy alapvetően intim viszonyokra épülő társkeresőről van szó, ami egy rendkívül izgalmas terület, a játékosság, a fűszer mégis hiányzik nekem.

Ráadásul a legnagyobb ütőkártya, a videochat lehetősége, amit beállíthatsz a profilodon, valójában nem is érhető el.

Végül nem nyerte el a tetszésemet az sem, hogy könnyedén, mindenféle ellenőrzés nélkül beregisztrálhat egy erősen 18+-os oldalra bárki, sőt a főoldalról simán lekattinthatóak az erotikus történetek a kiskorúak számára is.

Összesítés

A viszony.hu egy kötetlen, laza közösséggel bíró diszkrét társkereső, amit elsősorban akkor ajánlok a figyelmedbe, ha flörtölni szeretnél, egy szenvedélyes találkozásra vágysz, vagy olyasvalakit keresel, akivel megtapasztalnád szexuális határaidat. Ezen az oldalon minden adott ahhoz, hogy ledobd magadról a társadalmi kötöttségeidet, és átadhasd magad a szex és az erotika mámorító érzésének.

Diszkrét társkereső párkapcsolatban élőknek
  •  Diszkrét és titkos partnerkeresés
  •  Ellenőrzött adatlapok
  •  Gyors ügyfélszolgálat

Hogy szerepel a Viszony.hu a legjobb társkeresőhöz képest?

Viszony.huSzexrandi
Közösség
Kereső
Felhasználói felület
Ügyfélszolgálat
Profil
Ár/érték arány
Biztonság
Regisztráció
Mobil verzió
Összpontszám
Szerző véleménye
Ingyenes regisztrációCsatlakozomCsatlakozom

Meggyőztünk? Regisztrálj a Viszony.hu társkeresőre

Ingyenes regisztráció