Szexrandi társkereső vélemény

A Szexrandi verhetetlen a szexpartner keresők piacán. Valódi emberek a tagjai, kik az ország minden részéről regisztráltak be. Ha ingyenes, kötöttségmentes, diszktrét, rendszeres vagy alkalmi szexpartnert keresel, ez a legjobb oldal ahova regisztrálhatsz.

Szexrandi összesítő vélemény

Előnyök:
 •  Nyíltan és tabumentesen kezelik a szexualitást
 •  Jó ár/érték arány
 •  Rengeteg felhasználó
 •  Alkalmi kapcsolatokhoz ideális hely
Hátrányok:
 •  Nincs profilhitelesítés
 •  Sok funkciót csak előfizetéssel érhetsz el

Kiknek ajánlom a Szexrandit?

Elsősorban azoknak ajánlom ezt az oldalt, akik – szexuális orientációjuktól függetlenül – elsősorban laza, kötetlen kapcsolatokat szeretnének kialakítani.

Jó helyen jársz, ha nem idegenkedsz a vad és izgató kalandoktól, és hiszel abban, hogy az erotikus vágyak és szexuális fantáziák arra valók, hogy gátlások nélkül megélhessük őket.

Bátran vesd bele magad ebbe a társkeresőbe akkor is, ha szexuális kíváncsiságod kielégítéséhez szeretnéd az ideális partnert megtalálni, de félsz a kínos találkozásoktól, és esetleg tartasz attól is, hogy olyanokba botlanál, akik pénzért akarnak csak ágyba bújni veled. A véleményünk alapján ez a legjobb a szexpartner kereső oldalak közt most Magyarországon. Itt – anélkül, hogy vállalni kellene a neved –, nézelődhetsz, ismerkedhetsz és levelezhetsz. Hidd el, a Szexrandi óriási felhasználóbázisából nagy eséllyel rátalálsz arra, aki tökéletesen kiegészít majd az ágyban is.

Persze a szexben nincsenek szabályok, így a kötöttségek nélküli szexuális kapcsolatoknak is számos különböző formája létezik. Erre az oldalra érdemes becsekkolni a pároknak is, hogy megfűszerezzék szexuális életüket és párkapcsolatukat. Hölgyek, urak! Bontsátok le a mentális gátakat, töltsétek fel fotóitokat és lépjetek a nagyvilág elé!

Közösség

A Szexrandi jellegéből adódóan nem a szégyellős emberek közössége. Itt a többség nyíltan vállalja szexuális orientációját, vágyait, és ezeket bátran megosztja a többi felhasználóval, akár fényképek formájában is. Bár az alkalmi kapcsolatokról sokak fejében egy erősen negatív kép él, amiben a felek laza erkölcsű és csalfa emberek, egyre többen döntenek úgy, hogy ledöntik ezeket a tabukat, és nem foglalkoznak mások véleményével.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az üzenetváltásokban ne lenne alap a tiszteletteljes, normális kommunikáció és őszinteség. Ne feledd! Itt alapvetően mégiscsak az a cél, hogy az alkalmi szex mindkét fél számára örömet okozzon! A sértő, durva, másokat bántó hangnem ezen az oldalon sem megengedett!

A Szexrandin egyébként Magyarország teljes területéről kereshetsz szexuális partnereket, de tematizált (városokra lebontott) szexpartner listák is segítenek abban, hogy könnyebben rátalálj a számodra ideális társra.

Ingyenes verzió

A Szexrandira ingyenesen regisztrálhatsz be, és – a statisztika megtekintésén és az oldal sötét módra való átállításán kívül – minden profilbeállítást és kitöltést korlátlanul elvégezhetsz.

Ingyenes regisztrálóként is meg tudod nézni az adatlapokat (bár a képeket sajnos már nem tudod megtekinteni nagy méretben), és pár funkció is elérhető számodra:

 • kedvelheted és pontozhatod az illetőt,
 • napi egy darab titkos üzenetet küldhetsz, és
 • 250 Ft-ért szabadon továbbíthatsz neki szex SMS-t is.

Előfizetés nélküli felhasználóként azonban csak a prémium előfizetők részére tudsz levelet küldeni.

Szintén akadályokba fogsz ütközni a kereső felületen is, ahol csak néhány szűrőt tartalmazó keresést tudsz elvégezni. Jó hír viszont, hogy a lokáció alapú keresés ingyenesen áll rendelkezésedre, így a közvetlen közeledben is találhatsz akár szexpartnert.

A kapcsolati funkcióknak is mindössze a felét tudod használni, így nem csekkolhatod, hogy ki látott, ki kedvelt vagy kik pontoztak. Szerencsére, a privát fotókkal kapcsolatos funkciók (engedélykérés- és adás) ingyenesen elérhetőek, megtekintésük azonban már szintén előfizetéshez kötött.

Nem kell viszont előfizetőnek lenned az erotikus történetek olvasásához és a Szexrandi szépségverseny megtekintéséhez sem.

Használat

Regisztráció

A regisztrációhoz mindössze email címre és egy erős jelszóra lesz szükséged, és hipp-hopp az oldalon találod magad. Itt még meg kell adnod pár bemelegítő kérdésre a választ, többek között, hogy férfit, nőt vagy pedig párt keresel, illetve a szexuális beállítottságodat is jelezned kell. Meglepően színes a paletta, amiről választhatsz: a hetero mellett a biszexuális vagy épp a transzvesztita beállítottság is szerepel a listán, ami azonban korántsem teljes. Szerintem bőven elférhetett volna egy Egyéb opció is, amit a felhasználó maga adhatna meg.

A következő körben pár alapadatra lesz szükség (becenév, születési idő és lakhely), végül megérkezünk az egyik leglényegesebb ponthoz: Miért is akarsz beregisztrálni?

Szóval, elő a farbával! Ha eddig nem fogalmaztad meg pontosan, mi a célod a Szexrandin, akkor ezen a ponton kénytelen leszel színt vallani magad előtt is! Bár a szexuális vágyainkat és fantáziánkat nehéz összesűríteni egyetlen űrlapra, de a Szexrandi viszonylag jól átmegy ezen a vizsgán is, így alkalmi és állandó szexkapcsolat, cyberszex és csoportos szex, valamint a kukkolás és az extrém szexualitás is helyet kapott a listán.

Ha fülön csípted a hozzád legközelebb álló opciót, akkor már csak egy rövid bemutatkozás van hátra, és már pittyen is a telefonod, hogy megérkezett a megerősítő email, amit vissza kell igazolnod ahhoz, hogy a profilod élessé váljon.

Következhet a kitöltés!

Profilok

Ha először jársz szexpartner kereső oldalon, akkor a profil kitöltése előtt fontos tudatosítani magadban, hogy itt – szemben a hagyományos társkeresőkkel – kifejezetten szokatlan és persze intim kérdéseket fognak feltenni. Azt gondolom, hogy ennyire speciális társkereső esetében ez teljesen természetes, és neked sem érdemes szégyenlősnek lenni, hiszen ahhoz, hogy rátalálj a hozzád passzoló szexpartnerre, érdemes felfedni legtitkosabb fantáziáidat is.

Persze semmi sem kötelező, akár át is ugorhatsz pár, számodra kínosnak tűnő kérdésen, de itt is érvényes a társkeresők aranyszabálya: az ideális partnerhez vezető út mindig a részletes adatlap.

Az Adataim fül alatt tehát nemcsak a szokásos infókat kérik be tőled (végzettség, családi állapot és foglalkozás), hanem részletes, a testedre, intim területeidre vonatkozó kérdések is várnak majd rád (pl. mellméret, intim szőrzet).

Viszonylag részletesen körbejárja az adatlapod azt is, hogy milyen szexpartnert keresel, és nem meglepő módon 99 százalékban itt is a testi jellemzőkkel kapcsolatos kérdésekre várnak tőled választ. Nyilván, egy alkalmi kapcsolatban kevéssé fognak dominálni a partner belső tulajdonságai, de azért a dohányzás-alkoholfogyasztási szokásokon túl jó lenne mást is megtudni a partneremről.

A Jellemzésem fül alatt lehetőséged van felfedni szexualitásod titkosabb részeit (pl. hogy mennyire vagy például kezdeményező, milyen gyakran bújsz ágyba másokkal; hogy hat rád, ha pornófilmet nézel, és mi az, ami felkorbácsolja a vágyaidat). Itt már találsz néhány játékosabb, önismereti teszteket megidéző kérdést is (pl., hogy milyen a hálószobád, mi a legfontosabb a másikban?). Őszintén? Én még azért el bírnék képzelni ezen a ponton néhány kérdést, hiszen a szexusunk egy izgalmas, titkos terület, amiről bőven lenne még mesélnivaló. Feltéve, ha kapnánk rá lehetőséget…

Ha ezeken a részeken túljutottál, akkor jöhetnek a fotók! A fotó a szexpartner kereső adatlap egyik, ha nem a legfontosabb része. Itt annyi csavar van a dologban, hogy akár nem publikus képként is közzé teheted a fotóidat, és ez esetben csak te küldhesd el ezeket levélben csatolva valakinek. Azt gondolom, hogy egy ilyen jellegű diszkrét megoldás mindenképpen praktikus egy intim társkereső oldalon.

A profilkitöltésed a beállítások lezongorázásával ér véget. Azt javaslom, hogy légy alapos, mert az adminok jóváhagyása után gyorsan tele lehet a postaládád olyan üzenetekkel is, amikről nem feltétlenül akarsz értesítést kapni.

Ha nem akarod felesleges körökkel tölteni az időt, akkor kapcsold be a levélszűrő funkciót, így csak olyan felhasználók tudnak levelet küldeni neked, akik megfelelnek az igényeidnek.

A spam funkció bekapcsolásával pedig megakadályozhatod, hogy a számodra érdekelten partnerek több, mint két levelet küldhessenek neked.

A profilod további két eleme – a statisztikád megtekintése, valamint az oldal sötét módban való használata – csak előfizetőként lehetséges.

Keresés

A Szexrandi kereső funkciója kifejezetten jónak mondható, amennyiben előfizetői csomagra váltasz. Ennek hiányában csak egy szűkített keresésre kapsz lehetőséget, amiben viszont találsz egy részletes lokáció alapú szűrőt is, és megcélozhatod azokat, akik épp online vannak. Ez azért is klassz lehetőség, mert nagyobb eséllyel fogsz azonnal választ kapni.

A kereső felület ajánlójában találsz még további 11-féle szűrőfeltételt, ahol szerintem hasznos lehet a kor -és a pontátlag szerinti opció.

Kapcsolatteremtés

Ezen a társkereső oldalon bárki kezdeményezhet kapcsolatfelvételt más felhasználókal. Ugyanakkor az előfizetés nélküli felhasználók csak a prémium előfizetők részére tudnak levelet küldeni. Ellenben, ha van előfizetésed, akkor korlátlanul üzenhetsz bárkinek.

Az oldal nagy dobása ugyanakkor, hogy sokféle lehetőséget kínál a kapcsolatfelvételre. Nézzük őket gyorsan!

A kapcsolatfelvétel egyik pikáns módja az ún. titkos üzenet küldési lehetőség, amikor a társkereső által felajánlott erotikus tartalmú üzenetek (sablonok) közül elküldheted a számodra legszimpatikusabbat a másik félnek.

Emellett persze küldhetsz akár egy szex SMS-t is annak partnereknek, aki felkeltette az érdeklődésed.

Kifejezheted szimpátiádat a másik fél kedvelésével, de pontozással és a titkos fotóidhoz való engedély megadásával is jelezheted, hogy szívesen megismerkednél vele közelebbről.

Használhatóság

Barátságos, könnyen kezelhető felületet nyújt a Szexrandi: a lenyíló belső menük csúszkák és jelölőnégyzetek használata a kezdő felhasználok számára is egyértelmű lesz. Az oldal felső sávjában érheted el az összes funkciót, az ikonok mellett pedig azonnal láthatod, hogy mennyien kedveltek és hány új üzenetet kaptál.

A főoldalon folyamatosan látható az ajánlott partnerek alaposan tematizált listája (személyes ajánló, legnépszerűbb tagok, online tagok, legjobb amatőr fotók), és külön kiemelve láthatod a VIP szekciót. A keresőfelületen pedig további ajánlásokat kaphatsz: itt akár 11-féle opcióból választhatsz a legördülő menüből.

Meg kell említenem, hogy kivételesen rugalmas és jól használható az üzenetküldési felület, amin keresztül a szex SMS és titkos üzenet funkció is egyetlen gombnyomással elérhető; de segítségével akár automatikus elutasító levelet is küldhetsz a másik félnek.

Végül nagyon hasznosnak találtam azt is, hogy az előfizetések technikai lebonyolításához is rengeteg praktikus segítséget kaphatsz az oldalon.

Szexrandi előfizetés árak – megéri?

A Szexrandin kétféle előfizetési csomag áll rendelkezésedre. A Standard csomaggal 3 kivételével ugyanazokat a szolgáltatásokat kapod, mint a teljes funkcionalitást nyújtó Prémium csomaggal. Az 1,3 és 12 havi előfizetés közül kifejezetten barátságos, már-már szimbolikusan alacsony az éves előfizetés, de… Nagy érvágás, hogy ebben a csomagban nincs meg a korlátlan üzenetküldés lehetősége, így hiába csábító az ár, rendesen meg lesz kötve a kezed.

Ahhoz, hogy ne legyél kiszolgáltatva más előfizetői státuszának, érdemesebb inkább a szintén kellemes áron elérhető Prémium csomagra előfizetned.

Összességében mindkét csomaggal sokféle plusz funkciót és szolgáltatást kapsz a pénzedért cserébe, ráadásul maximálisan rugalmasak a lehetőségeid (mobilos vagy kártyás fizetés, utalás és csekk).

Ezen felül itt is regisztrálhatsz VIP tagként, ami extra, hat dobozban történő kiemelést jelent az oldalon, ám azt homály fedi, hogy ez mennyi időre szól pontosan.

Prémium funkciók

Ha valamennyi funkciót és szolgáltatást maradéktalanul használni szeretnél, akkor Prémium előfizetővé kell válnod. Ez esetben korlátlanul írhatsz bárkinek, és bónuszként az előfizetéssel nem rendelkezők is írhatnak neked.

Prémium előfizetéssel a zsebedben kiemelést kapsz a listákban, használhatod a részletes keresőfelületet, megtudhatod, ki nézett meg és ki kedvelt, és valamennyi képet (a titkos és amatőr képeket egyaránt) megtekintheted nagy méretben is. Emellett lehetőséged van arra is, hogy nyomon kövesd a profiloddal kapcsolatos statisztikai adatokat, használhatod sötét módban az oldalt, és beérkező üzeneteidet továbbíthatod a privát email fiókodba.

A standard előfizetéssel ugyanezeket a funkciókat kapod, 3 kivétellel (előfizetéssel nem rendelkezők írhatnak neked; üzeneteidet az email fiókodba is átirányíthatod, listában kiemelés).

Egyedi funkciók

A Szexrandin többféle egyedi funkció is van, mutatom a legizgalmasabbakat.

A profilképek mellett lehetőséged van plusz amatőr képeket feltölteni az oldalra, és ezeket albumba is rendezheted. Nem árt tudni azonban, hogy a képek akkor is fentmaradnak, ha törölted a regisztrációdat!

Figyelemfelkeltő funkció az erotikus-titkos üzenetküldési lehetőség: itt az oldal által felajánlott erotikus tartalmú üzenetek közül kiválaszthatod és elküldheted a számodra szimpatikusat a kiszemelt partnernek.

Egy másik egyedi opció, a szépségverseny, ami a felhasználók szavazatai alapján összeállított szubjektív rangsor. A sorrendet az előző 7 napban történt kedvenc-jelölések száma határozza meg.

Bár az oldalon azt az információt olvashatod a blogszekcióban, hogy a Szexrandi saját video chat szolgáltatással is rendelkezik, az előfizetésben már nincs nyoma ennek a funkciónak. Az ügyfélszolgálat a kérdésemre azt a tájékoztatást adta, hogy jelenleg nincs lehetőség video chatet igénybe venni.

Ügyfélszolgálat

A Szexrandi ügyfélszolgálatát csak email üzenetben tudod elérni, és 24 órán belül kaphatsz választ a kérdésedre. Vedd figyelembe azonban, hogy a hétvégi időszakban és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb időt is igénybe vehet. Az oldalon ügyfélszolgálati űrlapot is találsz a gyorsabb és egyszerűbb kommunikációhoz.

Levélírás előtt azonban érdemes áttanulmányozni a Gyakori kérdések gyűjteményét, ahol a legégetőbb problémákra kaphatsz instant válaszokat.

Biztonság

Mivel egy szexpartner kereső oldalra regisztrálsz be, így joggal merül fel benned, hogy mennyire biztosított a diszkréció és adataid biztonsága. Ezekről még a regisztráció előtt részletes és mindenre kiterjedő választ kaphatsz az Adatkezelési tájékoztatóból, sőt itt azt is megnézheted előre, hogy milyen intim és a szexuális életedre vonatkozó adatokra kérdezhetnek rá.

Itt említeném meg, hogy ha aggodalmad van a megadott adatok miatt, akkor a későbbiekben a profilodból bármikor letöltheted és áttanulmányozhatod ezeket. Ugyanakkor ne feledd, hogy egy szexpartner keresőben alapvetően a te felelősséged, hogy milyen intim tartalmakat osztasz meg idegenekkel! Azok további sorsáért nem felel az oldal üzemeltetője.

Adatvédelmi szempontból viszont erősen aggályosnak tartom, hogy az ún. amatőr fényképek akkor is fennmaradnak az oldalon, ha te idő közben törölted a regisztrációdat. De van itt más probléma is…

Némileg meglepő, hogy a regisztrációkor semmiféle profilhitelesítést vagy az életkorra vonatkozó ellenőrzést nem végeznek el, így akadálytalanul beregisztrálhat sajnos akár egy kiskorú felhasználó is. Sőt! A főoldalról pillanatok alatt hozzáférhetnek ők is az erősen 18+-os erotikus történetekhez.

Az oldal biztonságos és nyugodt használatról egyébként folyamatos moderáció gondoskodik, így a profilodat és a képeket is leellenőrzik az adminok, mielőtt kikerülnének a felületre. Jó, ha fejben tartod, hogy azonnali kizárás jár a megtévesztő tartalmú képekért (pl., ha más képét raktad fel) és az obszcén, bántó tartalmakért.

A diszkréció a bankkártyás előfizetések esetében is megmutatkozik, hiszen a bankszámlakivonatodon a Webpay webáruház megjelölés fog csak szerepelni. Kevésbé szerencsések azonban a Telekom ügyfelek, mert az ő számlájukon a megújuló előfizetés esetén sajnos látható lesz a szexrandi.hu neve is.

A szexpartner keresők esetében ingoványos terület szokott lenni a profiltörlés: ezt itt könnyen megtalálod a profilod beállítások menüjében. Kissé hosszadalmas ugyan a procedúra, mert nem ugorhatod át a leiratkozásodat okait firtató kérdéseket… Ha azonban csak ideiglenesen szeretnél távol maradni az oldalról, akkor hibernálhatod is a profilodat – ez esetben nem leszel elérhető a keresőben és az ajánlókban, ám a következő belépéskor újra tudod használni az oldalt.

Hátrányok

Egy hangyányit felbosszant, amikor egy társkereső olyan alapfunkciókat, mint az üzenetküldés vagy a képek nagy méretben történő megtekintése, előfizetéshez köti, hiszen nem érzem, hogy ezek extra szolgáltatások lennének. Mindenesetre a Szexrandin sajnos ez a helyzet.

Érdemes résen lenni az előfizetéskor is, ha ugyanis a mobilos előfizetés mellett döntesz, akkor akár 500 Ft-tal is megemelkedik az előfizetési díjad a bankkártyás vagy utalással kiegyenlíthető összeghez képest.

Számomra nem világos az sem, hogy egészen pontosan mennyi időre is szól a VIP előfizetés, ami ráadásul Vodafone és DIGI ügyfelek számára el sem érhető.

Aggályos lehet az a rendszer is, hogy a korábban feltöltött amatőr fotóid és erotikus történeteid akkor is a Szexrandin maradnak, ha megszünteted a regisztrációdat. Finoman szólva, szembe megy a dolog a személyiségi jogokkal, még akkor is, ha az adatlapod már nem látható az oldalon…

Végül kissé csalódottan vehetik tudomásul a felhasználók, hogy nincs lehetőségük hang-és videóüzenetre sem, így a Szexrandin a virtuális hancúrozásról le kell mondanunk.

Összesítés

A Szexrandi az erotikus társkereséshez biztosít tabumentes és nyílt felületet, hogy kényelmesen, nyugodt körülmények között keresgélhess szexpartnert, és valóra válthasd legmerészebb szexuális fantáziáidat.

Ez az oldal nem titkoltan azokat célozza meg, akik új élményre vágynak, kilépnének a komfortzónájukból és a szexre kötetlen örömszerzésként tekintenek.

A hely, ahol megvalósíthatod szexuális fantáziáidat
 •  Nyíltan és tabumentesen kezelik a szexualitást
 •  Jó ár/érték arány
 •  Rengeteg felhasználó
 •  Alkalmi kapcsolatokhoz ideális hely

Hogy szerepel a Szexrandi a legjobb társkeresőhöz képest?

SzexrandiSzexrandi
Közösség
Kereső
Felhasználói felület
Ügyfélszolgálat
Profil
Ár/érték arány
Biztonság
Regisztráció
Mobil verzió
Összpontszám
Szerző véleménye
Ingyenes regisztrációCsatlakozomCsatlakozom

Meggyőztünk? Regisztrálj a Szexrandi társkeresőre

Ingyenes regisztráció