Randivonal társkereső vélemény

Magyarország egy legrégebbi és legnépszerűbb társkeresője. Rengeteg hasznos funkció, elismert és megbízható márka, ahol az ország minden szegletéből keresnek alkalmi és komoly kapcsolatot.

Randivonal összesítő vélemény

Előnyök:
 •  Jól tematizált, nagylétszámú közösség
 •  Könnyen és jól kezelhető felület
 •  Részletes, informatív adatlap
 •  Szórakoztató funkciók
 •  Praktikus mobilapplikáció
Hátrányok:
 •  Az üzenetírás és a nagyméretű képnézegetés előfizetéshez kötött
 •  Nincs videó-és hangüzenet küldési lehetőség
 •  Nincs valósidejű chat

A Randivonal társkereső Magyarország legrégebben működő, sokfunkciós, igényes társkeresője, ami egyedi ajánlórendszerének, erős ügyfélszolgálati hátterének és párkereső tippjeinek köszönhetően segít megtalálni azt, aki őrülten megdobogtatja a szívedet. Itt garantáltan tömérdek friss párkeresővel találkozhatsz nap mint nap, ám egy komolyabb kapcsolat megtalálásához neked is el kell köteleződnöd. Ennek pedig ára van. Ahhoz, hogy igazán elmélyíthess egy bimbózó kapcsolatot, és az oldal funkciót maximálisan kimaxolhasd, muszáj lesz a pénztárcádat is kinyitni.

Kinek ajánlom a Randivonalat?

Komoly kapcsolatra vágyóknak

Ha eleged van már a tinglitangli, komolytalan kapcsolatokból, és belefáradtál abba is, hogy reménytelenül keresgesd azt a bizonyos tűt a szénakazalban, akkor Magyarország legnagyobb társkeresője segítőkész ügyfélszolgálattal, személyre szabott ajánlatokkal, bevált párkereső tippekkel és tanácsokkal segít megtalálni nagy őt.

A Randivonal egyértelműen az az online társkereső, ahol olyanokkal találkozhatsz, akik nemcsak egy csinos kiegészítőt vagy egy kitömött pénztárcát keresnek maguk mellé, hanem komolyan gondolják a párkapcsolatot.

Tudtad, hogy az itt beregisztrálók 50 százaléka a 30-45 év közötti korosztályból származik, és a párkeresők 82 százaléka egy komoly kapcsolat jegyében regisztrálja be magát?

Ezek a számok magukért beszélnek!

Időhiányban szenvedőknek és akinek nincs lehetőségük ismerkedni

Tudom, mindig az első lépés a legnehezebb megtenni, és sokszor tényleg annyira lélekromboló tud lenni a társkeresőzés, hogy időd előtt feladod. Pedig csak annyi a titok nyitja, hogy rossz helyen keresgélsz, és nincsenek megfelelő támpontjaid az ideális jelölt megtalálásához. De itt jön képbe a Randivonal!

Ez az online társkereső az egyik legnagyobb adatbázissal rendelkező párkereső oldal, amit eddig immár 3 millió ember keresett fel, szóval elhiheted, hogy itt olyanokkal is tutira találkozni fogsz, akikkel hiába van egy csomó közös tulajdonságotok, soha az életben nem jöttek volna veled szemben az utcán. Ha tehát meglehetősen korlátozottak a lehetőségeid az ismerkedésre, vagy időhiányban szenvedsz, akkor ne várj a csodára, vágj bele még ma a társkeresésbe a Randivonalon!

Bizonytalan társkeresőknek

Akkor is ajánlom a Randivonalat, ha te is azoknak a bizonytalan párkeresőknek a táborát erősíted, akiket folyton mardos a kétely, hogy vajon mit csinálhatnak rosszul, hogy nem találják az igazit? Ha bizonytalan vagy önmagadban, vagy berozsdásodtak kissé a társkereső szuperképességeid, akkor a Randivonal játékos tesztjei, mindenre kiterjedő, klassz regisztrációs felülete, remek párkapcsolati tippjei és programjai abban is segíteni fognak, hogy jobban megismerhesd önmagad, vágyaidat és elképzeléseidet szíved választottjával kapcsolatban.

Higgy nekem! Sokszor tényleg csak annyi kell, hogy a társkereső szolgáltatás ott legyen veled, mint egy legjobb barát és segítő társ, aki pontosan tudja, mire és kire van szükséged.

Randivonal közössége

A legjobb dolgok váratlanul jönnek, de azért tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes arra várni, majd becsenget a herceg fehér lovon, esetleg álmaid nőjének épp arra van dolga a nagyvilágban, amerre neked.

A Randivonal nagy kínálatában bőven lesz merítési lehetőséged, hiszen Magyarország egész területéről kereshetsz, akár megyékre és településekre is lebontva a számodra ideális jelöltek közül.  Jó, ha tudod, hogy a földrajzi közelség a párkapcsolatok legerősebb mozgatórugója, vagyis nagyobb valószínűséggel mélyed el a kapcsolatotok, ha közelebb éltek egymáshoz.

Az itteni közösség sokszínűségét jelzi, hogy számtalan tematikus csoport közül válogathatsz (könyvmoly, keresztény, vegetáriánus, állatbarát, színházkedvelő, bringás stb.), sőt akár az egymáshoz passzoló horoszkóp is lehet az alapja a megismerkedéseteknek. Természetesen a hagyományos, életkor szerinti párkeresésnek sincs akadálya, itt fiatalok, 30-asok, középkorúak és 50 év felettiek között nézhetsz szét. A regisztrálók 30 százaléka 30 év alatti, 50 százaléka 30 – 45 éves és 20 százaléka 45 év feletti.

Ha fontos számodra a másik értékrendje vagy végzettsége, akkor szétnézhetsz a keresztény, illetve a diplomás közösségben is.

Sajnos hiába keresed azonban az oldalon a társkeresők fórumát, ami szerintem egy nagyszerű közösség összekovácsoló funkció lehetne, és ami lehetővé tenne, hogy jobban megismerhesd az oldalon aktív tagokat. Jó hír azonban, hogy csatlakozhatsz a Randivonal privát Facebook csoportjához is, ahol pótolhatod ezt a közösségi élményt.

Milyen a Randivonal ingyenes verziója?

A Randivonalra ingyenesen regisztrálhatsz fel, ami szerintem tök szuper, mert így azonnal megformázhatod a profilodat, hozzáférhetsz az alapfunkciókhoz és elvégezheted a beállításokat is. Sőt, akár egy ingyenes személyiségteszt elvégzésével is növelheted az esélyét annak, hogy a hozzád passzoló társat könnyebben megtaláld.

A Randivonal ingyenes verzióban lehetőséged van arra is, hogy szétnézz a kínálatban, bejelöld a számodra szimpatikus embereket, variáld a szűrési feltételeket, átnézd a részletes adatlapjukat, és persze fogadhatod azonnal az üzeneteket is.

Egyszóval, meglepően sok funkciót fogsz tudni használni, és tapasztalataim szerint a regisztrációt követő 10-15 percen belül már tutira beesik pár érdeklődő levél a postaládádba. És még egy forintot sem fizettél!

A beállításokon belül azonban már beleszaladhatsz olyan funkciókba, amelyek fizetősek, és sajnos az üzenetküldés, ami egy ilyen típusú szolgáltatás alfája és omegája, is a prémiumfunkciók közé került.

A társkereső használata

Randivonal regisztráció – gyors és egyszerű

A regisztrációt könnyen és gyorsan elvégezheted, kb. 1 percet vesz igénybe, és máris a profilod beállításánál fogod magad találni. Az email-es regisztráció mellett Facebookkal és Google fiókkal is regisztrálhatsz, továbbá az Apple ID-dal is bekerülhetsz az oldalra.

Azt még érdemes tudnod, hogyha regisztrálsz a Randivonalra, akkor számos más, a Randivonalhoz kapcsolódó oldalon (origorandi.hu, femrandi.hu, nolrandi.hu, rtlrandi.hu, estrandi.hu, randizzon.hu, viprandi.hu) is automatikusan tag leszel, vagyis ezekre az oldalakra is be tudsz lépni a megadott email-jelszó párosoddal, és ott elérhető leszel.

Randivonal profil

A személyes profiloldalad bal oldali sávjában 9 menüpontot találsz, amelyeken mindenképpen érdemes végigmenned és kitöltened őket, hogy nagyobb eséllyel találhass rá arra, aki megdobogtatja a szívedet. Az egyes pontokon belül az oldal automatikusan felajánlja neked a válaszopciókat, amelyek kártyákon található jellemképek, illetve olyan jellemcsúszkák, amelyeken bejelölheted, mi igaz rád az adott szempontból. Ezeken pörgősen, gyorsan végigszaladhatsz, és szerintem élvezni fogod nagyon!

A mindenre kiterjedő, külső paraméterek (magasság, súly, testalkat stb.) és alapadatok mellett a szokásaidat, családi helyzetedet, hátteredet is alaposan végigkérdezi az adatlap, majd sorra veszitek a belső tulajdonságaidat és személyiséged legfőbb jellemzőit. Kifejezetten szerethető, hogy egy kis játékosságot is belevisz a Randivonal a történetbe, így ne lepődj meg, ha olyan részletekre is rákérdez, mint az otthonod stílusa, kedvenc ételed vagy a társasági életed.

Természetesen hasonló alapossággal járja körbe a Randivonal azt is, hogy kit keresel, milyen paraméterekkel rendelkezzék az, akivel szívesen randevúznál.

Egyedül talán a személyes bemutatkozásnak szánt rész adhatja fel a labdát a kevésbé grafománoknak, hiszen itt támpontok nélkül, magadtól kell írni pár személyes és figyelemfelkeltő sort.

És végül persze ne felejts el fényképeket sem feltölteni, hiszen a legtöbben eleve csak arra kattintanak, akit láthatnak! Ehhez nagyon klassz és praktikus tanácsokat is kapsz a Randivonaltól, amit érdemes lesz megfogadnod.

Társkeresés

Ha a minőségre gyúrsz, nem a mennyiségre, akkor fontos, hogy az internetes párkereső oldal szigorú szűrőrendszert tartalmazzon, aminek a segítségével csak azok az emberek kerülnek a látóteredbe, akik jó eséllyel pályázhatnak a szívedre.

Az a helyzet, hogy erre sem lehet panasz a Randivonalon, ugyanis a hagyományos lokáció alapú társkeresés mellett korra, kapcsolati státuszra és számtalan egyéb szempontra is szűrhetsz. Ami azonban abszolút bónusz, hogy 25 további szűrőfeltétellel bővítheted még a keresési szempontjaidat, sőt szöveges keresésre is lehetőséget ad az oldal.

Emellett automatikus ajánlásokat is kapsz egy egyedi algoritmusnak köszönhetően, ami a korábbi tevékenységeid alapján válogatja le a számodra ideálisnak tűnő személyeket (az Őket ajánljuk dobozban fogod őket megtalálni a profiloldaladon).

Kapcsolatteremtés

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot valakivel az oldalon, akkor egyetlen kattintással elérheted az üzenetküldési funkciót, amit azonban csak előfizetést követően tudsz majd használni. Akkor azonban korlátlanul.

Amennyiben nem akarsz előfizetni, akkor egy másik módszer, hogy kedvencnek jelölöd az illetőt, így talán felhívhatod magadra a figyelmét.

Egy további lehetőség a kapcsolatfelvételre, hogy feltöltöd a Randitárcád, és így prémiumtagság nélkül is tudsz sms- üzenetet küldeni az illető postafiókjába, vagy – ha megadta telefonszámát –, akkor a telefonjára is.

Hasznos lenne ugyanakkor, ha olyan közösségi funkciók is elérhetőek lennének az oldalon belül, amelyek azon túl, hogy aktiválják, összekovácsolják a tagokat, egyúttal lehetőséget teremtenének egymás megismerésére és a kapcsolatfelvételre is.

Használhatóság

Bizton állíthatom, hogy pár percnyi szörfölgetés után könnyedén bele lehet tanulni a felület használatába. Ugyanakkor talán nem lenne rossz egy rövid gyorstalpaló az oldal használatához, mert érhetnek meglepetések menet közben.

De nézzük a legfontosabb tudnivalókat!

Minden fontos infót egy központi oldalon fogsz megtalálni. A kereséshez szükséges beállításokat a bal oldalon érheted el, míg a személyes profilodat. üzeneteidet és értesítéseidet az oldal tetején fogod megtalálni.

Az oldal középső részén folyamatos ajánlót kapsz azokból tagokból, akiket valamilyen szempont mentén kiválogatott neked a Randivonal.

A profiloldalad menürendszer tök logikus, nincs túlbonyolítva, a lenyíló belső menük pedig világosak, könnyen átláthatóak azok számára is, akik nem mozognak otthonosan az internet világában. Különösen szimpatikus, hogy a profil kitöltéséhez külön menüpontban kapsz rövid, praktikus összefoglalót, hogy mire érdemes figyelned.

A fotófeltöltéshez szintén ad kapaszkodókat a Randivonal, ami nagyszerű, mert sokan itt véreznek el, miközben a képek lesznek az adatlap leghangsúlyosabb részei. Egy elfuserált fényképpel hátrányból fogsz indulni!

Nagyon praktikus és szintén megkönnyíti a használatot, hogy a szoros Facebook integrációnak köszönhetően lehetőséged van arra is, hogy a Facebookra feltöltött fotókat átmásold a társkeresőd profiljába.

A beállítások is egyértelműek, és pluszpont a hibernációs lehetőségért, ami akkor lehet hasznos, ha éppen randizol valakivel, de lehetséges, hogy később még visszatérsz az oldalra.

A társkereső szolgáltatások másik nagy rákfenéje, hogy a regisztráció törléséhez, illetve a szolgáltatások lemondásához minimum Sherlock Holmesnak kell lenned, annyira bonyolult. Szerintem a Randivonalon ezt elég egyértelműen és könnyedén megteheted különösebb nyomozás nélkül, pár kattintással.

Randivonal ár – az oldal ár/érték aránya

A Randivonal előfizetőjeként számtalan extra szolgáltatást fogsz kapni, és mindezt egy kávé árának töredékéért.

Alapvetően ugyanazokat a prémiumfunkciókat érheted el, de háromféle előfizetési csomagban. Értelemszerűen a legnagyobb kedvezményt az éves előfizetésre kapod. Ez esetben elenyésző költségekkel számolhatsz.

Összességében tényleg olyan funkciókhoz juthatsz hozzá az előfizetéssel, amelyek láthatóbbá tesznek és kiemelnek a többiek közül. Másrészt olyan beállítási lehetőségekhez és bónusz információkhoz jutsz, amelyek növelik az esélyedet az ideális partner megtalálásához.

Hiányolom azonban azokat a prémiumfunkciókat, amelyek fokozhatnák a felhasználói élményt, és biztosítanák azt, hogy még komfortosabban érezzem magam az oldalon.

Prémium funkció

Az előfizetéshez kötött prémium funkciókat rugalmasan bankkártyával, mobilvásárlással, banki átutalással és postai csekkel is kifizetheted.

Amire azonban érdemes figyelned, hogy a mobilos és bankkártyás fizetés automatikusan megújuló előfizetést jelent, vagyis az előfizetés lejáratakor automatikusan levonják a következő periódus összegét a számládról.

Mutatom, milyen extra szolgáltatásokat érhetsz el az előfizetéssel!

A fizetős funkciók közül a legfontosabb az üzenetküldés lehetősége, ami nélkül kissé nehézkes lenne a kommunikáció. Azt azért megsúgom, hogy a felhasználók között itt is tetten érhető egy nagy adag leleményesség, mert sokan egyből megadják az email, viber vagy a telefonelérhetőségüket, amikor levelet küldenek neked. Így máris áthidalták azt a problémát, hogy a kiszemelt fél nem rendelkezik előfizetéssel. Szóval ez a prémium funkció akár ki is kerülhető, de hosszabb távon azt gondolom, mégiscsak macerásabb enélkül a társkeresőzés.

Hasonlóan fontos funkció, hogy minden publikus fotót meg tudj nézni nagy méretben, amire szintén csak előfizetőként van lehetőséged, mint ahogy azt is csak előfizetés után tudod megnézni, hogy ki kedvelte az adatlapodat.

Az előfizetés azonban nemcsak ezt teszi lehetővé: a segítségével tovább szűrheted a kínálatot. Így például azt is beállíthatod, hogy csak az írhasson neked, akit kedvencnek jelöltél. Ez pedig marha hasznos, mert – higgy nekem – tucatjával fognak beesni olyan levelek is, amelyeket inkább nem akartál volna olvasni…

Szintén hasznos funkció, hogy előfizetőként csekkolhatod, hogy mennyire aktív egy-egy szimpatikus regisztráló. Meg tudod nézni az adatlapján, hogy hány olvasatlan levele van és azt is, hogy mikor volt utoljára aktív. Persze ezeket az adatokat nem kell szentírásnak tekinteni, de mégiscsak sokat elárulnak arról, hogy mennyire gondolja komolyan az illető a társkeresősdit.

Személyes kedvencem a láthatatlan mód, aminek a segítségével teljesen anonim módon lehetsz jelen az oldalon. Simán nézelődhetsz, nem derül ki a másik számára, hogy ránéztél az adatlapjára, mert csak azok fognak erről tudni, akiket kedvencnek jelöltél, vagy akiknek üzenet küldtél.

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, akkor az előfizetéssel külön jelzéssel, jól láthatóan kiemelve fogsz megjelenni a keresési listákban, a postafiókban. Így több érdeklődőt fogsz bevonzani, és egyértelművé teszed, hogy te tényleg komolyan gondolod a társkeresést.

A háromhónapos és egyéves előfizetéssel pedig még egy bónuszt is kapsz a Randivonalon, ami szerintem nagyon vonzó lehetőség. Az oldal garanciát vállal arra, hogyha nem találsz társat az előfizetési csomagod lejártáig, akkor előfizetésedet egyszeri alkalommal 3 hónappal ingyen meghosszabbítja. Ehhez persze be kell tartanod pár alapvető szabályt.

Egyedi funkciók

Két egyedi funkciót ajánlanék a figyelmedbe az oldalról, amelyek megnyerték a tetszésemet. Az egyik a személyiségtipológiai teszt, ami egy egyszerű játékos teszt, viszont arra remek, hogy kicsit jobban megismerd magad, és abban is segíthet, hogy kihez passzolsz leginkább.
A kitöltött teszt eredménye látható lesz az adatlapodon, és azt is láthatod majd mások adatlapján, hogy mennyire illetek össze a személyiségteszt alapján.

A másik hasznos funkció a RandiSMS, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen egyből fejest ugranod az előfizetésbe, viszont mégiscsak írhassa kiszemeltednek. Az üzeneted ez esetben a postafiókjában landol, sőt, ha telefonszámot is megadott, akkor sms-ben is megkapja az üzenetedet. Ez azért klassz, mert így jó eséllyel nem tűnsz el a társkereső masszában, és felkeltheted többek figyelmét.

Ügyfélszolgálat

A Randivonalon 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre, ami 24 órán belül reagál. Hétvégén és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb ideig tarthat. Sajnos a kapcsolattartás meglehetősen korlátozott, mert csak email-en tudsz kommunikálni velük, sem chat, sem pedig telefonos elérhetőség nem áll rendelkezésre.

Biztonság

Jó hírem van számodra! A Randivonal csatlakozott azokhoz a társkeresőkhöz, akik elfogadták az Online Társkereső Szolgáltatások Etikai Kódexé. Ez egy olyan általánosan elfogadott alapvető etikai szabálygyűjtemény, ami a felhasználók személyiségi jogainak védelmét biztosítja.

Mit jelent ez pontosan?

Az oldal üzemeltetője minden a társkeresők által közzétett szöveges tartalmat és feltöltött képet ellenőriz, ügyelve arra, hogy ne történjen az adatokkal való visszaélés, törvényellenes cselekedet. Ez némi időt vesz igénybe, de mindenképpen megéri, hogy biztonságban használhasd az oldal szolgáltatásait, és ne váljon keserű élménnyé a társkeresés.

Emellett nemcsak a pénzügyi tranzakcióid, hanem az adataid is biztonságban lesznek (a Randivonal ASZ-je és Adatvédelmi útmutatója elérhető a főoldalon). Kellemes meglepetés, hogy a Randivonal.hu adatkezelési szabályzata példamutató listát közöl a fogyasztótól begyűjtött adatokról. Vagyis már a regisztráció előtt tájékozódhatsz arról, mire lesz kíváncsi az oldal, és hogy a személyes adatai milyen védelemben részesülnek. Természetesen ezeket nem kötelező mind megadnod, de a keresési algoritmusok akkor lesznek a leghatékonyabbak, ha sok adatot bocsátasz a rendelkezésükre.

Szintén fontos kritérium, hogy adataidat bármikor törölhesd az online társkereső oldalakról indoklás nélkül is. Ezt a regisztráció menüpont alatt konkrétan 3 lépésben könnyedén megteheted. Nincs maszatolás, apróbetűs kitérő.

Ami azonban némileg aggályos, hogy kissé körülményesen kaphatsz infót regisztráció nélkül az oldal pontos szolgáltatásairól, illetve azok áráról. Csak hosszas keresgélés után, a főoldalon található Magyar Ügyfélszolgálatunk segít! menüponton keresztül juthatsz el az ügyfélszolgálati adatlapra, ahol a Gyakori kérdések és válaszok listáját is megtalálhatod. Itt némileg képet kaphatsz arról, mi vár rád az oldalra beregisztrálva. Sajnos azonban a szolgáltatások árát itt is homály fedi.

Ettől is nagyobb probléma azonban, hogy mindenféle hitelesítés nélkül regisztrálhatsz be az oldalra, és még csak fényképet sem kell feltöltened a profilodba. Igaz, a profilokat ellenőrzik a moderátorok, de attól tartok, ez nem biztos, hogy elegendő.

Hátrányok

Bár akadnak apró problémák az oldallal, összességében mégis három olyan hátrány van, ami mellett nem mehetek el szó nélkül.

A Randivonal használatakor az első pofon akkor ér, amikor megnéznéd a kiszemelted adatlapján található fényképet, és csak a kattintás után válik világossá válik számodra, hogy ehhez bizony előfizetőnek kell lenned.

A második kellemetlen meglepetés akkor jön, amikor rájössz, hogy hiába özönlenek a levelek a postaládádba, nem tudsz válaszolni. Erre ráadásul csak akkor derül fény, amikor elküldenéd az üzeneted. Lélektanilag eléggé pocsék érzés, hogy beesik egy szimpatikus üzenet, te meg hiába szeretnél azon melegében válaszolni, az előfizetéssel kapcsolatos infókat kell böngészned.

Végül meg kell említenem azt is, hogy biztonsági szempontból kissé aggályosnak tartom, hogy mindenféle hitelesítés nélkül fel lehet regisztrálni az oldalra.

Összesítés

Összességében egy jól kezelhető, átlátható, szórakoztató és igényes oldalról van szó, ami maximálisan rugalmas előfizetési rendszerre és erős moderálásra épül, és ahol egyértelműen látszódik, hogy nem a komolytalan párkeresők játszótere. Készen állsz arra, hogy rád találjanak? A Randivonalon minden adott ahhoz, hogy egyszerűen, gyorsan, hatékonyan és biztonságosan ismerkedhess felesleges körök és bosszankodás nélkül.

Tökéletes társkereső minden korosztálynak
 •  Jól tematizált, nagylétszámú közösség
 •  Könnyen és jól kezelhető felület
 •  Részletes, informatív adatlap
 •  Szórakoztató funkciók
 •  Praktikus mobilapplikáció

Hogy szerepel a Randivonal a legjobb társkeresőhöz képest?

RandivonalSzexrandi
Közösség
Kereső
Felhasználói felület
Ügyfélszolgálat
Profil
Ár/érték arány
Biztonság
Regisztráció
Mobil verzió
Összpontszám
Szerző véleménye
Ingyenes regisztrációCsatlakozomCsatlakozom

Meggyőztünk? Regisztrálj a Randivonal társkeresőre

Ingyenes regisztráció